אוכל הונגרי • צלי אסדו עם נוקרלך'

    מירי זורגר 1 Comment on אוכל הונגרי • צלי אסדו עם נוקרלך'
    22:55
    05.05.24
    קובי פינקלר No Comments on שלושה לוחמים נפלו באירוע הקשה במעבר כרם שלום

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מירי זורגר מפנקת עם מתכון נפלא לצלי אסדו עם נוקערלעך

    מצרכים
    1 ק"ג ספריבס חתוך למנות קטנות
    2 בצלים פרוסים
    4-5 שיני שום
    פפריקה מתוקה
    פפריקה מעושנת
    מלח
    פלפל שחור גרוס טרי
    תבלין לשקשוקה

    לנוקרלעך
    2 כוסות קמח
    2 ביצים
    1/3 כוס שמן
    1 כפית מלח
    1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
    כ 3/4 כוס מים

    אופן ההכנה
    את המנות של הספריבס יש להמליח ולפלפל ולטגן לסגירה כדי לשמור על עסיסיות של החלקים
    באותו הסיר לטגן את הבצלים ושיני השום עד להשחמה קלה להוסיף את המנות של הבשר ולבל
    לכסות במים ולבשל כשעתים

    הכנת הנוקערלעך
    את מצרכי הבצק יש לערבב לבצק רך ונוזלי
    בסיר של 3 ליטר למלא ל 3/4 ולשים כפית מלח ולהביא לרתיחה
    עם מכשיר מיוחד יש להעביר פתיתי בצק בגודל הרצוי ולבשל עד שצפים
    להוציא למסננת ולשטוף
    להעביר לכלי ולהכין את כל הבצק כשהצילי מוכן יש להוסיף את הנוקערלעך לערבב ולהביא לרתיחה נוספת ולהגיש מיד



    1 תגובות

    מיין תגובות
    1. 1

      אין יותר תבלין שקשוקה מה אפשר במקום תודה